top of page
M+L Impressie_edited.jpg

Over ons

Elke pijn is anders, maar alle aanhoudende pijn is te behandelen. Daarom hebben we Reducept ontwikkeld. En samen met ons team werken we daar iedere dag aan.

Ontmoet het team

Magryt Fennema

Margryt Fennema

Co-Founder

Louis Zantema

Louis Zantema

Co-Founder

Martijn Schwarte.jpg

Martijn Schwarte

Global Sales Manager 

Farah Qureshi

Farah Qureshi

Marketing & Operations Manager

Jeroen Houttuin.jpg

Jeroen Houttuin

Game Developer

Paco Hamelijnck

Paco Hamelijnck

Customer Support 

founders

Onze oprichters

Bij hun ontmoeting was er meteen een klik. Hij werkte als GZ-psycholoog bij het Medisch Centrum Leeuwarden, zij vond bij hetzelfde ziekenhuis een plek voor haar afstudeerproject digitale innovatie. Twee nuchtere ondernemers met hart voor de zorg.

Margryt Fennema en Louis Zantema vonden elkaar in hun ambitie om van betekenis te zijn voor mensen met chronische pijn en richtten in 2018 Reducept op.


“Wij hebben elkaar gevonden in de wens om goed te luisteren naar wat patiënten nodig hebben en van daaruit innovatief te gaan ontwikkelen. Zo hopen wij de wereld te bevrijden van pijn!”

Awards en onderscheidingen

Reducept won meerdere onderscheidingen voor onderzoek en ontwerp van de VR therapie voor pijn, waaronder de Verenigde Naties, het Koninklijk Huis, MT/Sprout en is uitgeroepen tot een van de top 25 medische startups in Nederland en ’Zorginnovatie van 2022’ door de Kamer van Koophandel.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
founders

Werken bij Reducept

Deel jij ons gedachtegoed? Kom dan werken in een divers team en bouw mee aan onze missie.

bottom of page