top of page

Pijneducatie in VR onderdeel van alle vestigingen van de Haere

Reducept heeft onlangs een succesvolle trainingsdag georganiseerd voor behandelaars van De Haere. De trainingsdag is het startschot om pijneducatie met behulp van VR (Reducept Educatie) aan te bieden op al hun locaties, in totaal 12 vestigingen.


Tijdens deze dag hebben de deelnemers geleerd hoe ze het gesprek over pijn kunnen aangaan, verschillende soorten pijn kunnen herkennen, hun behandelplan kunnen afstemmen op het type pijn, en hoe ze Reducept kunnen inzetten bij het geven van pijneducatie met behulp van een VR-bril. Daarnaast hebben ze praktische tips en tricks gekregen om hun pijnbehandeling te verbeteren. Binnenkort zullen de behandelaars ook worden opgeleid in het gebruik van de gehele Reducept Methode.


Initiators vanuit de Haere Frederik Jaspers Faijer en Michelle van 't Hag geven aan erg lovend te zijn over de nieuwe kennis die hun collega’s hebben opgedaan. Het onderwerp was ook eerder behandeld tijdens de Haere Academy. Deze acacademie gaat uit ‘wat werkt principe’ en richt zich op ontwikkeling in de diepte en breedte. De belangrijkste bouwstenen zijn biopsychosociaal model, bindweefsel, pijn, positieve gezondheid, positieve psychologie en veelzijdig bewegen. Vanuit deze kennisgebieden kunnen we onze collega’s verder ontwikkelen en uitgedaagd worden om mee te groeien met wat er in het toekomstige gezondheidszorglandschap van ons wordt gevraagd.


Martijn Schwarte, Global Sales Manager van Reducept geeft aan: "Wij vinden het fantastisch om te zien dat een grote praktijk als De Haere zo holistisch naar de mens kijkt en zich laat scholen en tools aanschaft om de patiënt nog verder te helpen. "Door samen te werken en kennis te delen, kunnen we de pijnbehandeling naar een hoger niveau tillen."


Voor meer informatie over de mogelijkheden van een trainingsdag of samenwerkingsverband met Reducept, kunt u contact opnemen met support@reducept.com. Samen zetten we ons in voor een betere pijnbehandeling en meer begrip rondom pijn.
コメント


bottom of page